Speciaal voor ons nieuwste project Gorilla Adventure hebben we een game gemaakt. Met de zes gorilla’s in de hoofdrol. Wanneer jij ze goed verzorgt, krijg je veel punten en kun je prachtige prijzen winnen, waaronder een overnachting in het park tussen de gorilla’s.

hoe kun je winnen

De winnaars van de overnachting bij de gorilla’s zijn bekend! Zij hebben van Ouwehands Dierenpark persoonlijk bericht ontvangen over hun prijs.

Maar je kunt nog steeds kans maken op fantastische prijzen zoals vrijkaartjes, een jaarabonnement en een kijkje achter de schermen!

Dus speel mee!

de game

voor wie voor iedereen, maar vooral voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar
waarom om je klaar te stomen voor een overnachting tussen de gorilla’s
hoe Je leert eerst iets over gorilla’s. Daarna kijken we hoe behendig je bent met het voeren van de gorilla’s. Hoe langer je het volhoudt, hoe meer punten je haalt.

met je klas meedoen

Wanneer je met je klas meedoet, maak je kans om met de hele groep én een meester of juf naar keuze te slapen bij de apen.

Actievoorwaarden:

  1. Vermeld in je adresgegevens altijd je naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer.
  2. Door deelname geef je toestemming tot de verwerking van de door jou verstrekte persoonsgegevens. Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt. Ouwehands Dierenpark mag de verstrekte persoonsgegevens uitsluitend vermelden in het kader van de bekendmaking van de winnaar via alle media, waaronder begrepen radio, televisie en internet en zal de gegevens van de deelnemers behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.
  3. De prijs is uniek en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld.
  4. De winnaars zullen per telefoon, e-mail of per post bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven correspondentieadres of telefoonnummer. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  5. Binnen enkele weken zal de gewonnen prijs per post aan de winnaar worden verzonden, of, indien dit in de bijzondere actievoorwaarden is opgenomen of gezien de aard van de prijs noodzakelijk is, persoonlijk aan de winnaar worden overhandigd.